MediYoga

Höstens  MediYoga 75 min. finns på onsdagar kl 17.15-18.30 samt torsdagar kl 9.00-10.15
Inga förkunskaper krävs och passet stegrar inte i svårighetsgrad!

Du kan köpa klippkort eller engångsbiljett. Du bokar din plats vid de tillfällen du vill delta.

  • klippkort 10 ggr
  • klippkort 5 ggr
  • engångsbiljett           Priser och bokningslänk hittar du här: http://blbalans.se/schema/

Klippkortet kan du även använda till alla öppna klasser på schemat (särskilt klippkort till Rörlighet/styrka)
Varmt välkommen med dina frågor och din bokning på telefon 070-400 97 67

Vill eller kan du inte delta i klass, kan du boka enskild session, 80 min 800:–(instruktions-cd ingår) Uppföljningsbesök 60 min , 600:-

Om Medicinsk Yoga :
Medicinsk Yoga är idag en omtalad och en växande form av Yoga. Medicinsk Yoga kallas också MediYoga och utgår från Kundaliniyogans tradition.

Du kan ha ett symtom att arbeta med men du kan också se Medicinsk Yoga som ett sätt att förebygga ohälsa.
Många projekt/studier är genomförda i samarbete mellan IMY, Institutet för Medicinsk Yoga och stora svenska sjukhus och ännu fler påbörjas. Forskningen visar att medicinsk yoga har mätbara effekter på hälsan vad gäller blodtryck, ryggvärk, förmaksflimmer, stress, oro, ångest, migrän och allmänt välbefinnande.
MediYoga är ett sätt att frigöra anspänning. Att ständigt gå med anspänning i kroppen kan ge oss symtom som smärta, huvudvärk, förhöjt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar etc.

Vi arbetar med olika sätt att frigöra dessa anspänningar och ger dig möjlighet att få fungera som en harmonisk person. Yogan ger dig lugn, koncentration och balans. Du kommer också att känna att du blir mjukare och smidigare, vilket leder till ökad rörlighet och frigörande av energi.

Vill du veta ännu mer? läs på MediYoga

 
Just nu!

Sommaren är här och Yoga/träningsklasser är avslutade för terminen.’Det är oklart om hur och när mina klasser startar igen. Ibland behöver man forma om och hitta nya vägar. Jag återkommer så småningom med information. Det finns fortfarande några tider kvar till bokning av behandlingar. Sedan kommer ett uppehåll även för dem. Men i slutet på […]

Read More